HAV trafikkskole

Hensynsfull   Aktpågivende  Varsom

Kommende trafikale kurs:

ALLE KURS ER MIDLERTIDIG UTSATT PGA. MYNDIGHETENES STENGING AV TRAFIKKSKOLER I FORBINDELSE MED KORONA-SITUASJONEN.
Nye datoer vil komme.


Trafikalt grunnkurs, Holssletta 2: 

23./24./30./31. mars 2020 kl. 17.00.  Påmeldingen har startet! Dette kurset er utsatt. Nye datoer vil komme.
SIKRE DEG PLASS? Ta kontakt i skjemaet på forsiden.

KURSPRIS 2020:  kr. 3.200 m/ "Trafikant i mørket".

Dato for "Trafikant i mørket" (mørkekjøring) avtales direkte med
elevene på kurset. For kurset i mars vil mørkekjøringen gjennomføres i oktober. Du kan lovlig øvelseskjøre i mellomtiden, så lenge du har fylt alder for dette (moped/traktor 15 år, personbil 16 år). 


HAV trafikkskole inviterer til et lærerikt kurs på 17 undervisningstimer, som gir en god start og et viktig grunnlag til øvelseskjøringa og videre kjøreopplæring. Kurset er obligatorisk for alle som vil øvelseskjøre bil, moped eller traktor. I hovedfokus er risikoforståelse og det å få et kjennskap til trafikksystemet. Kurset innholder også førstehjelp og som nevnt, Trafikant i mørket. 
For å delta må eleven ha fylt 15 år.

Bemerk! Som en av få skoler i Møre og Romsdal inviterer vi ledsagere/foresatte til en av kveldene på kurset. Temaet er øvelsekjøring, tips og råd, oppgaver sammen med eleven og diskusjoner rundt emnet.

I løpet av kurset er det mulighet for å kjøpe L, speil og lærebok klasse B (Vipps). Læreboken er tilpasset elever fra 15 år. 

Påmelding/info: Bruk skjema på startsiden, eller send en e-mail til: post@havtrafikk.no. Evt. send oss en melding via vår Facebook-side: HAV trafikkskole.

Velkommen!

Hilsen HAV trafikkskole v/ kursholder Tone Amdam. 
Post
Ring