Øvelseskjøring

Hensynsfull. Aktpågivende. Varsom.

Til foresatte:
Vi er fullt klar over at du sender det kjæreste du har inn i skolebilen vår. Den tilliten du/dere gir oss som trafikkskole, tar vi på alvor og vil gjerne spille på lag med dere for å skape en trygg og god sjåfør bak rattet.


Det å ta tak i hjemmeøvingen, kan føles overveldende når man selv er vant med å kjøre på automatikk og gamle vaner. HAV trafikkskoles trafikklærere ønsker å være en "høyre hånd" for dere som øver hjemme.


Du kan spørre HAV trafikkskole om alt du lurer på mht. det å være ledsager i øvelseskjøring og generelt om opplæringen. Vi synes det er viktig at du har kjennskap til delmålene/hovedmålet i læreplanen som vi jobber med på trafikkskolen - slik at vi sammen kan skape progresjon og en sjåfør som unngår ulykker i framtiden; en ekte HAV-sjåfør som er Hensynsfull - Aktpågivende - Varsom.


Foresatte/ledsagere får informasjon og individuelt tilpassede øvingstips tilsendt pr. e-mail, slik at dere kan følge med på innhold og tema. Ikke minst for å kunne repetere hjemme og mengdetrening med riktig fokus. 

Kontaktskjema

Spørsmål? Kontakt oss gjerne uforpliktende i skjemaet under.

Ønsker du å melde deg på kurs eller kjøretimer; skriv i feltet "Melding" hva du ønsker.

 
 
 
 
Ja
Nei